PS ka siguruar deri më tani 28 mandate për Këshillin Bashkiak në Elbasan, bashki e cila do të drejtohet për 4 vitet e ardhshme nga Gledjan Llatja.

Sakaq nga 224 qendra votimi janë numëruar deri më tani 150, ku në përfundim ka rezultuar se koalicioni Bashkë Fitojmë ka deri më tani 13 mandate, 7 mandate ka siguruar Partia Demokratike, dhe nga një mandate PSD, PDIU dhe Partia e Gjelbër.