Gjatë 24 orëve në Qarkun e Elbasanit janë regjistruar 68 të infektuar të shpërndara në bashkitë.

48 Elbasan
7 Peqin
6 Gramsh
4 Librazhd
2 Cërrik
1 Belsh

1563 raste aktive.

Në sistemin arsimor janë konfirmuar që prej fillimit të mësimit në janar
42 mësues,
12 Nxënës,
9 edukatore
ku vetëm gjatë 24 orëve janë konfirmuar
4 mësues dhe
3 nxënës./Egnatia News

Previous articleSkandal në Marinën britanike, marinarja realizon filma për të rritur në nëndetësen bërthamore
Next articleShkolla në Elbasan e harruar prej 20 vitesh, prindërit dhe mësuesit kontribuojnë për mirëmbajtjen