Kryetarja e Lëvizjes Socialiste për Integrim Monika Kryemadhi përmes një video-mesazhi të publikuar në rrjetet sociale, deklaron se me punësimin është abuzuar dhe gënjyer shpesh nga qeveria “Rama”.

Dhe në këtë kontekst, Kryemadhi shprehet se për LSI-në punësimi është jetik për t’i kthyer besimin rinisë tek Shqipëria, si shtëpia jonë e përbashkët.

Mesazhi i Kryemadhit

Me punësimin është abuzuar dhe gënjyer shpesh. Të gjithë i kujtoni premtimet e pambajtura për 300 mijë vende pune!

Për ne punësimi është jetik për t’i kthyer besimin rinisë tek Shqipëria, si shtëpia jonë e përbashkët.

Ne do të çlirojmë ekonominë nga monopolet dhe do ta bëjmë Shqipërinë shtëpinë e Investimeve. Do të krijojmë Zonat e Lira Ekonomike dhe do të mbështesim drejtpërdrejtë krijimin e çdo vendi të ri pune për rininë dhe profesionistët.

Me programin Garancia Rinore do të mbështesim sipërmarrjen e lirë të profesionisteve të rinj në fushën e Teknologjisë dhe Inovacionit.

Do të mbështesim drejtpërdrejtë prodhimin vendas bujqësor e blegtoral dhe industrinë ushqimore, që shqiptarët të ushqehen me produktet e tyre cilësore.

Reforma në arsim do të përgatisë profesionistë të aftë për punësim dhe me paga dinjitoze.

Gjithë politikat tona do t’i shërbejnë punësimit!

Ne e mbajmë fjalën!

Shqipëria do të bëhet Shtëpia Juaj!

Koha jonë