Agjencia e Mbikëqyrjes Policore kallëzon në Prokurorinë e Tiranës skandalin me sistemin TIMS. Kallëzimi i AMP vjen pak ditë pas ambasada e SHBA ngriti shqetësimin për rrjedhjen e të dhënave.

I ngarkuari me punë i ambasadës amerikane në Tiranë, Martin McDowell në një takim me ministrin e Brendshëmshprehu shqetësimin e SHBA lidhur me shkeljen në sistemin TIMS në Policinë e Shtetit, duke kërkuar hetim të shpejtë dhe të plotë.

McDowell i shprehu gjithashtu ministrit se SHBA është e gatshme të mbështesë Ministrinë dhe Policinë e Shtetit Shqiptar në hetimin e tyre.

balkanweb

Previous articleAksident te Diga e Liqenit, “BMW X6” futet në zonën e këmbësorëve, përplaset me bordurat. Shoferi arratiset, por identifikohet nga policia
Next articleTuristët nxijnë në vlerësime “Maldivet shqiptare”, nga kostot e tek arroganca, çfarë nuk u pëlqen