Mbyllet numërimi i mandateve për Këshillat Bashkiakë në Përmet dhe Patos, socialistët thellojnë fitoren
Ka përfunduarzyrtarisht numërimi i fletëvetë votimin për Këshillin Bashkiak të qytetit të Patosit.

Këshilli i Bashkisë Patos ka në përberjë të tij 21 anëtarë dhe sipas rezultateve PS ka fituar shumicën e mandateve. Kujtojmë se kandidati fitues në këtë bashki është zgjedhur Fation Duro, me 8211 vota , 70 %, të votave, me një diferencë të theksuar kundrejt rivalëve të tij, kandidates së “ Bashkë Fitojmë” , Sofije Alushaj dhe të Partisë Demokratike , Pranvera Rizaj.

PS: 8 mandate (37.35%)
BF:1 mandat (8.20%)
PLL: 1 mandat (4.67%)
PSD: 2 mandate (8.98%)
PD: 1 mandat (4.76%)
ABDE: 1 mandat (6.23%)