Kryetari i PD-së Sali Berisha ka publikuar një denoncim të rëndë në lidhje me OSSHE, ku qindra punonjës marrin rrogën pa shkuar në punë dhe ndërmarrja vjedh taksat e qytetarëve nëpërmjet firmave fiktive private.

‘OSHEE vjedh qytetarët. Ndërmarrjen e administrojnë patronazhistët’, shkruan Berisha në Facebook.

Postimi i plotë:

OSHEE vjedh qytetarët. Ndërmarrjen e administrojnë patronazhistët.

Lexoni denoncimin e qytetarit dixhital. sb

Mirmengjes zoti Berisha, une qe po ju shkruaj jam punonjës i oshee, kam qene drejtues i nivelit te dytë ne pune deri sa me zbuluan patronozhistet orientimet e mia politike tani jam punonjës i thjeshte edhe pse jam me arsim te larte dhe mjaft i aftë ne ate pozicion pune ku isha. Probleme ne oshee ka me mijera ne saj te keqmanagjimit te ketij operatori, por do ngrej dy probleme; ne radhe te pare punonjësve Kane ate nivel page qe ne 2013, shefat jane emeruar te gjithë patronozhiste dhe pa asnjë lloj begraundi ne kete operator, me qindra marrin rroga kot pa vajtur ne pune, makinat qe duhet te jene ne dispozicion te punonjësve, i mbajnë vetem keto drejtues patronozhiste. Problemi i dytë dhe me i madh eshte vjedhja qe i behet taksapaguesve, nepermjet dy firmave nenkontraktore laboratorike qe jane 3G, dhe  VME. Nepermjet ketyre dy firmave testojnë matesat pa asnjë lloj kriteri. Kostoja e një testimi matesi varion nga 3000-6000 leke te reja. Llogarite sa matesa ka e gjithë Shqiperia. Kjo eshte super vjedhje qe po bëhet ne oshee

© SYRI.net

Previous articleRRITJA E ÇMIMIT TË ENERGJISË PËR QYTETARËT, E PAPËRBALLUESHME
Next articleBE nënshkruan marrëveshjen, 500 milionë euro të tjera për Ukrainën