Presidenti Meta me tone të larta nga emisioni “Zonë e Lirë” vijon të drejtojë mesazhe të forta për Ramën.


Në fjalën e tij ai theksoi se “data 2 prill është referendum për ta çuar Shqipërinë në Europë dhe për ta çuar Rilindjen në gropë”


“Unë sot jam lider i Shqipërisë. Populli i 2 marsit është 10-fishuar. Në 25 prill do të ketë referendum. Duroni edhe pak dhe do e shihni cfarë ka për të ndodhur”.