Analisti i njohur Spartak Ngjela u shpreh se vete Serbia ka karakter terrorizmi dhe se do gje mund te pritet pasi eshte histori e gjate. Ai tha se shqiptaret tashme jane shume te forte dha ata duan te provojne a do ta perkrahin nderkombetaret Kosoven apo jo.

Ata s mund te bejne dot gje pasi bazat amerikane jane atje por se kane nje mendje te ngushte me krime dhe provokime, gje qe e kane ne natyren e tyre.Ata jane nje shoqeri terroriste porse jane te humbur. Shqiptaret duhet te bejne detyren e tyre.