Kryeministri Edi Rama dhe ministrja e Infastrukturës, Belinda Balluku, kanë bërë me dije nënshkrimin e kontratës për ndërtimin e hekudhurës Tiranë Durrës. Rama përmes një postimi në facebook e quan projektin një investim strategjik që do të hapë kapitullin e rilindjes së hekurudhës.

Mesazhi i Ramës: LAJM I MIRË Pas më shumë se 3 vjetësh projektim, procedura financimi dhe garë ndërkombëtare firmosim kontratën për ndërtimin e hekurudhës së re Tiranë – Durrës

Një investim strategjik që pas dekadash të tëra boshllëku hap kapitullin e Rilindjes së Hekurudhës Shqiptare, me një aks prioritar që përkon edhe me vizionin e Metropolit Europian Tiranë-Durrës
Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku, firmos kontratën për fillimin e punimeve
#PunëJoGjumë
#SkaKohëPërPushim
#MetropoliTiranëDurrës

Fax