Operacioni antidroge është zhvilluar edhe në Elbasan.Nga policia e Elbasanit konfirmohet se hetimi ka nisur muaj më parë, ku policia hetoi lidhjet e personave të arrestuar më herët për shpërndarje dhe zbuloi anëtarët e tjerë.Personat e përfshirë në këtë rrjet, shpërndanin kanabis, kokainë dhe heroinë.
Të arrestuar janë 9 persona dhe 5 të shpallur në kërkim ne kerkim.

Të sekuestruara janë doza hashash 1 kg, tre arme, dy thika doreza peshore, lekë etj.