Në një postim në faqez zyrtare në rrjetin social Facebook Partia Demokratike Dega Elbasan ka denoncuar me foto atë sipas tyre është përmbytje e disa tokave bujqësore te kutivuar me pemë frutorë.

Reshjet e orëve të shkuara bënë që në fshatrat Bujqës,Muriqan dhe Jagodinë të kishte përmbytje të konsiderueshme dhe dëme të shmta në bujqësi.

Statusi I plotë I PD Elbasan


Sot ne Vidhas prej mungeses se kanaleve kulluese djersa e fermereve e cuar dem ! Jane me mijera rrenje pjeshke qe rrezikohen ne te gjithe ish komunen e Paprit !
Reagoni sa nuk eshte vone ! Mendoni nje here te vetme per sakrificat dhe djersen e fermereve tane !

Egnatia news