Ndërkohë që po fliste deputeti Denis Deli, pas krahëve të tij ndodhi një incident i vogël.

Gjatë fjalimit të tij, Peleshi ndejti disa momente pranë ministers Balluku dhe më pas u nis për te vendi i tij, por papritur u pengua duke rrezikuar të rrëzohej.