Për herë të parë, në qytetin e Peqinit është organizuar panairi agroturistik. Territori i Bashkisë së Peqinit, ka mjaft prodhime bujqësore dhe blegtorale, si dhe një histori të lashtë që në kohën kur qyteti njihej si Enkelana./Egnatia news