Laert Haxhiu mund të ekstradohet shume shpejt në Shqipëri.

Burime nga Ministria e Brendshme e cila po ndjek rastet e ekstradimeve te personave me rrezikshmëri te larte dhe korrupsion, i konfirmuan News 24 se Gjykata e Apelit  te Janinës ka dhënë vendim pozitiv për ekstradimin e Laert Haxhiut.

Për ekstradimin e Haxhiut, Gjykata e Shkallës së Dytë të Janinës propozoi pozitivisht. Por Haxhiu ka të drejtë, sipas legjislacionit grek, të kërkojë shqyrtimin e ekstradimit të tij nga Gjykata e Lartë”.