Ish-gardisti dhe shoferi i Lindita Nikollës, Martin Nikolli, i cili dhunoi dhe qëlloi në ajër me armë zjarri ndaj familjes Kaçi në Hamallaj është lënë sot në burg. Masa u dha nga Gjykata e Durrësit.

E njëtja masë është dhënë dhe për vëllanë e tij.

Mësohet se Gjykata ka dhënë urdhër mbrojtje për familjen Kaçi, të cilët nuk ishin të pranishëm as në seancën e sotme.