Kryeministri Edi Rama tha nga Shkodra se fitorja që i dhanë shkodranët është e veçantë dhe për këtë arsye meriton një vëmendje të veçantë. Në takimin falenderues pas fitores në zgjedhjet e 14 Majit, Rama premtoi se do të bëjë të pamundurën për të ‘zgjuar’ potencialin që ka ky qytet.

“Kjo është një fitore e veçantë dhe kërkon një vëmendje jashtëzakonisht të veçantë sepse nga një anë na është dhënë një besim i madh por nga ana tjetër, është ajo që e kam thënë edhe më përpara, nuk është vetëm çështja e Shkodrës por e Shqipërisë dhe ekonomisë së saj.

Shkodra është një fuqi e madhe e fjetur në aspektin e potencialit që ka për ekonominë dhe zhvillimin e Shqipërisë dhe ne duhet ta zgjojmë sa më shumë këtë potencial natyrisht për të mirën e shkodranëve por edhe në funksion të së mirës të të gjithë Shqipërisë.