Reshjet e dendura të shiut që kanë nisur gjatë natës dhe që vazhdojnë të bien edhe në këto momente kanë përmbytur disa lagje të qytetit të Vlorës.

Mësohet se ka prezencë të madhe uji në zonën e Skelës, lagja Pavarsia, 28 Nëntori, Kushtrimi duke krijuar vështirësi në qarkullimin e automjeteve por dhe të banorëve.

Top Channel