Rreshjet me intesitet gjatë natës kanë krijuar problematika edhe në Vlorë.

Në zonën e “Lungomares” për shkak të rreshjeve dhe erës së fortë ka patur dëmtime në shezlongë, ndërsa edhe në hapësirat e tjera në plazhe ka patur probleme të vogla.

Për shkak të rreshjeve ka patur rrëshkitje dherash në rrugën e lagjes 10 korriku, aty ku po punohet për normalizimin e situates dhe mos patur probleme në lëvizjen e automjeteve. Ndërkohë shiu ka larguar sot turistët nga qyteti.

Previous articleTentoi të hynte në Shqipëri nga Morina, arrestohet peruani i dënuar për trafik arme dhe krime kundër shtetit (EMRI)
Next articleStuhi Idalia, Florida dhe Kuba në gatishmëri, boshatisen raftet e supermarketeve