Piloti i helikopterit, që është rrëzuar teksa në të ka qenë legjenda e basketbollit, Kobe Bryant dhe tetë persona tjerë, mund të jetë çorientuar pas ngjitjes në re dhe nuk ka ndjekur procedurat standarde, kanë thënë hetuesit.

Top Channel