Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Igli Hasani, ka mirëpritur paraditen e sotme në Tiranë, kryeministrin e Greqisë, Kyriakos Mitsotakis.

Mitsotakis vjen në kryeqytetin shqiptar në kuadër të Samitit të Procesit të Berlinit, që po zhvillohet për herë të parë në një vend të Ballkanit Perëndimor.

ABC News ka siguruar edhe pamjet e mbërritjes së avionit të delegacionit grek në Aeroportin e Rinasit.

Postimi:

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FAlbanianMEFA%2Fposts%2Fpfbid02965NPRZZGeQbqe7zNf6LkBnLJSK1Ct9VHGNiQHfNwuSJQcB2LsWizzfZUibzNTzYl&show_text=true&width=500

🇦🇱| Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme Igli Hasani, mirëpret në Tiranë Kryeministrin e Republikës së Greqisë 🇬🇷, Kyriakos Mitsotakis në kuadër të Samitit Procesit të Berlinit, që po zhvillohet për herë të parë në një vend të Ballkanit Perëndimor.

***

🇬🇧| The Minister for Europe and Foreign Affairs 🇦🇱,Igli Hasani, welcomes in #Tirana the Prime Minister of the Hellenic Republic 🇬🇷, Kyriakos Mitsotakis in the framework of the #BerlinProcess Summit,that is taking place for the first time in a #WB country.

#BerlinProcessAL🇦🇱🇪🇺 /abcnews.al