Vlorë/ -3 gradë dhe temperaturat nuk janë problem për pasionin e Benit, djali që çdo stinë apo temperaturë gjen paqen shpirtërore dhe fizike në detin me diell apo dallgë.

Miqtë e mirë të Benit janë, deti dhe bukuritë  që ai mbart.

“Të notoj me delfinët këto krijesa paqësore , zemra më bën të dal vendit!—shprehet plot emocion Arbeni.

Top channel