Kreu i Partisë Demokratike Lulzim Basha është shprehur sot se brenda vitit të parë të qeverisjes do të punohet për një Kushtetutë të re.

Basha: Shumë shpejt, brenda këtij viti do t’iu përvijojmë shqiptarëve horizontin e një kushtetute të re. Horizontin e një kushtetute të re e cila të japë zgjidhje afatgjata për mos përqendrimin e pushtetit, për ndarjen dhe balancimin e pushtetit

Faxnews