Një konflikt i çastit mes dy persona në Lezhë ka çuar në plagosjen e njërit  prej tyre.

Dyshohet se mes të rinjve ka pasur një konflikt fizik dhe si pasojë një person ka mbetur i plagosur.

Ai është dërguar në spital, ndërsa policia ka shkuar në vendin e ngjarjes.