Lirohen nga gjykata e shkalles se pare tre punonjesit e bashkise Shkoder Ergys Ivziku, drejtor i arsimit, Petrit Dyli teknik sherbimesh ne drejtorine e arsimit dhe Mhill Volaj specialist i finances ne drejtorine e arsimit.

Keta tre shtetas u arrestuan nga policia e Shkodres si te dyshuar per shperndarje te ndihmave ushqimore, por ne seancen per masen e sigurise nuk kishte prova te mjaftueshme.

Prokurorja Shqipnjola Milla kerkoi “detyrim paraqitje” per tre zyrtaret dhe gjykata pranoi kerkesen e prokurorise duke liruar keta tre shtetas. Sipas burimeve i vetmi sms eshte transporti i ushqimeve nga nje dyqan ne nje dyqan tjeter duke mos patur prova.

Previous articleSa është përqindja e votuesve deri në orën 13:00 në të gjithë vendin
Next articleNuk punon një nga pajisjet në qendrën e votimit, radhë votuesish në Kamzë