23.20% është pjesëmarrja e qytetarëve në zgjedhjet lokale të kësaj të diele deri në orën 13:00.

Pjesëmarrja e votuesve në Tiranë sipas KQZ deri në këtë orë është 24.57%.

Vijon…

Previous articleNoka dhe Boçi shkelin ligjin, vazhdojnë xhirot nëpër qendrat e votimit në Elbasan
Next articleShpërndanë ndihma në këmbim të votave/ Gjykata liron 3 punonjësit e Bashkisë në Shkodër