Të tjera detaje kanë dalë në lidhje me shpërthimin e ndodhur në një biznes në Lushnjë.

deputeti i plagosur është Bujar Çela. Edhe biznesi ku ka ndodhur ngjarja dyshohet se është i Çelës.

Tek rrethrrotullimi i plasmasit në Lushnjë, gjatë punës në fabrikë, nje vincier ka prekur linjën e tensionit të lartë dhe për rrjedhojë ka pasur një shpërthim.