Ish-depozitat me lëndë djegëse në qytetin e Ballshit janë përfshirë ditën e sotme nga flakët.

zjarrfikësit kanë shkruar në vendngjarje dhe po punojnë për shuarjen e flakëve.

“Shërbimet zjarrfikëse po punojnë për fikjen e një zjarri në disa ish-depozita lëndë djegëse dhe vendosjen e flakëve nën kontroll”.