Begaj ka shprehur ngushëllimet familjes Hoxha për humbjen tragjike të dy familjarëve të tyre të dashur.

Po ashtu Kreu i Shtetit ka uruar shërim të shpejtë për të plagosurit e tjerë, mes tyre edhe deputeti socialist, Bujar Çela.

Njoftimi i Presidencës
Presidenti i shpreh ngushëllimet familjes Hoxha për humbjen tragjike të dy familjarëve të tyre të dashur.
Presidenti i Republikës I uron shërim të shpejtë të plagosurve dhe deputetit Bujar Çela.