Në rrjetet sociale janë publikuar pamjet skandaloze nga brenda një makine policie, ku shihet dhe dëgjohet një efektiv policie, i cili përdor një gjuhë tepër vulgare nga një qytetari me makinë në një nga rrugët e qytetit.

Fjalori është tepër bana, ndërsa pamjet janë filmuar nga një i ri, i cili ka qenë duke u shoqëruar në komisariat.

fax