Stuhi ere dhe shiu edhe në Gjirokastër.

Ende nuk ka pasoja të dukshme apo përmbytje por moti i keq pritet të vazhdojë deri nesër

Forca e stuhisë është shumë e lartë duke kufizuar sot qarkullimin në qytet dhe në rrugët nacionale.

Top Channel