Disa foto janë bërë publike nga dasme e moderatores shumë të dashur për publikun Arbana Osmanit.

Ajo tregoi përmes disa fotove ngjarjet e javës, e në fund të galerisë ishin dhe të gjitha fotot nga ceremonia në Itali, të cilat nuk kishin si t’i shpëtonin syrit të publikut.

Tashmë s’janë më sekret! Dalin fotot e dasmës së Arbana Osmanit

Disa foto janë bërë publike nga dasme e moderatores shumë të dashur për publikun Arbana Osmanit.

Ajo tregoi përmes disa fotove ngjarjet e javës, e në fund të galerisë ishin dhe të gjitha fotot nga ceremonia në Itali, të cilat nuk kishin si t’i shpëtonin syrit të publikut

Duket se ajo nuk po i publikon pasi janë njëra më e bukur se tjetra, kanë mbetur ‘stok’ në telefonin e saj.