Dy artistët sjellin “Magdalena”.

Magdalena, jam mbyt tu pi për një dashi,
Sa të dhemb zemra për një dashni,
Nuk e thu por prapë e don“, këndon Tayna.
Magdalena, si ma bën jetën pa mu“, vazhdon Flori. “Edhe pse nuk kemi guxu me qenë bashkë, prapë kemi jetu“.
Është bërë trend që këngëtarët në Shqipëri të përdorin emra në tekstet e tyre. Nuk dihet nëse, Magdalena në këtë rast është një persona konkret apo zgjedhje artistike.
Kënga shoqërohet me një videoklip të këndshëm. Tayna ecën në rrugët e qytetit, e veshur elegante, si gjithnjë, ndërsa Flori i këndon “Magdalenës”.

Flori dhe Tayna janë dy nga artistët e preferuar të momentit, presim sa do ta pëlqejë publiku këtë bashkëpunim romantik.

Top Channel