Në Katedralen “Shën Palit” në Tiranë u mbajt mesha e shenjtë e Pashkës Katolike. Besimtarët katolikë të shumtë në numër morrën pjesë në meshë dhe po kremtojnë ringjalljen e Jezusit.

Kremtimi u mbajt nga imzot Arjan Dodal brenda Katedrales ndërsa u thanë lutjet e Pashkëve dhe se mesha zgjati rreth 1 orë.

Pashkët janë gjithmonë të dielën e parë pas hënës së parë të plotë që bie më ose pas 21 marsit. Pashkët mund të shfaqen që në fillim të 22 marsit dhe deri më 25 prill, varësisht se kur ndodh hëna e plotë e Pashkës.