Bukurosh Maçi, kandidati që përfaqëson PS ja fituar mandatin e kryebashkiakut të Peqinit.

Maçi ka marrë 6400 vota ndersa Kandidati Mustafa Pashja nga Bashkë Fitojmë 4677 vota.

Previous articlePS rreth 1 mijë vota para në Tepelenë, kryeson dhe Konispolin
Next articleMariglen Disha i PS fiton mandatin e Kryebashkiakut të Librazhdit