Bashkinë Konispol, janë numëruar 3 QV nga 16 në total.

Sipas rezultateve, Ergest Ladimir Dule nga PS-ja ka marrë 589 vota, ndërsa Fatmir Sali Shero nga BF-ja ka mbledhur 622 vota.

Në Bashkinë Tepelenë, janë numëruar 7 QV nga 22 në total.

Me një rezultat të thellë, kandidati i PS-së Tërmet Nuro Peçi ka mbledhur 1221 vota.

Baftjar Het`hem Imeri nga BF, ka 107 vota dhe   Sokol Refi Guga nën siglën e PD-së ka mbledhur deri më tani 84 vota.

Previous articleLezha kryesohet nga “Bashkë Fitojmë”, Pjerin Ndreu 37.31% të votave
Next articleBukurosh Maçi, i PS fiton bashkinë e Peqinit