Dea Mishel: Jam shumë e qetë, ndihem mirë. Nuk kisha pritshmëri. Isha e lumtur që isha finaliste.

Ajo tha se Luizi ka luajtur fort dhe Efi gjithashtu, e ndërsa Kristin e ka xhan dhe përzemër.

Zhaklin: Hyri si një vajzë barbi, ndërkohë që është një grua e fortë. Më ka pëlqyer në gjithë rrugëtimin  e saj, vajza të tilla çojnë kombin para.

Arbër: Dea ka përballuar shumë sulme. Ka treguar shumë qetësi. Një ndër arsyet kryesore që ka arritur deri këtu, ka qënë durimi.