Ilirjan Celibashi, kryekomisioneri i KQZ-së ka dhënë deklaratë për mediat, pas vendimit për t’iu rikthyer identifikimit manualisht, duke qenë se një pjesë e mirë e pajisjeve PEI nuk kanë qenë funksionale.

Pas tre orësh, KQZ vendosi që t’i drejtohet komisionerëve për t’u rikthyer te identifikimi manual.

Në 4464 qendra votimi votimi, sipas Kryekomisionerit, procesi është duke funksionuar normalisht.

Në 532 qendra votimi, Celibashi bën të ditur që KQZ nuk ka asnjë informacion dhe në rastin më të keq nuk funksion pajisja PEI.

Previous articleShqipëria u rendit e 22-ta, reagon bashkëshorti i Albina Kelmendit: Eurovision-i nuk ka më vlera
Next articleFamilja Berisha i drejtohet së bashku kutive të votimit, hasin vështirësi gjatë identifikimit elektronik