Dy vajza të mitura në qytetin e Vlorës janë larguar nga shtëpia dhe kanë humbur kontaktet me familjarët.

Policia e Shtetit thonë se ka qenë prindërit, ata të cilët kanë kallëzuar rastin.

Autoritetet janë vënë menjëherë në lëvizje duke ngritur një grup të posaçëm për të bërë të mundur gjetjen e dy vajzave të mitura.