Sarandë, niset me helikopter drejt Tiranës një fëmije 1.5 vjeç.

Fëmija S. A, bir i një babai italian dhe një nëne nga Delvina, ndodhej me pushime bashke me prindërit në Delvine.

Nga deklarimet e prindërve, dyshohet te ketë konsumuar gabimisht “Metadon” qe e përdor daja i tij, ndoshta për shkak te përdorimit te lendeve narkotike. Policia ka nisur hetimet.Është paraqitur disa ore me pare ne urgjence me konvulsione.

Sipas spitalit, gjendja e fëmijës është e qëndrueshme.