Nuk është skenë e ndonjë filmi horror… jemi në ambulancën Mëzez Kashar. Kushtet në të cilat u duhet qytetarëve të vizitohen janë skandaloze. Muret e mykyra nga lagështira mbulojnë një faqe muri.

Qytetarja e cila ka denoncuar shëndetësinë e rilindur të shtetit shqiptar shprehet se aty dërgoi fëmijën e saj për ta vizituar. Një qendër shëndetësore ku më shumë sëmuresh se shërohesh mund të thuhet me plot gojën për këtë pamje që servir në thëb kalbjen e sistemit shëndetësor shqiptar

Miliona lekë tendera në sektorin e shëndetësisë futen në xhepat e titullarëve shtetërorë ndërkohë që qytetarët të cilët mbajnë sektorin me taksat e tyre u ofrohet ky shërbim.-JOQ

Previous articleKishin përmbajtje mbi normën e lejuar të pesticideve, AKU bllokon 20 ton kastravecë importi
Next articleOperacion i SPAK në Tiranë, shoqërohet Erzen Breçani dhe 11 të tjerë