Gjyqtarja Matilda Fetahu ka rrezuar kërkesën e Prokurorisë se rrethit Elbasan për masen Arrest me burg për të 5 të arrestuarit e Cërrikur, ish drejtori i zjarrfikëses dhe 4 vartesit duke i dhene masen Arrest shtëpie. Gjyqi është zhvilluar me dyer të mbyllura.

Previous articleVdes në aksident 22-vjeçarja te kthesa e Valiasit, shpëton babai
Next articleGjendet i vdekur në jahtin e tij turisti gjerman në Vlorë