Mëngjesin e sotëm autori Dhimitris Kutrumanis ka takuar 39-vjeçarin në parkingun në Praxitelous dhe pas një debati të fortë, është ngjitur në banesën e tij, ka marrë pushkën dhe e ka qëlluar dy herë me gjakftohtësi.

Limka është dërguar në spital por nuk ka mundur t’i mbijetojë plagëve të marra.

Momenti i arrestimit

“Tani mbarova me ty”, ka bërtitur 68-vjeçari sipas dëshmitarëve pasi vrau 39-vjeçarin shqiptar.

(Xh.H/FaxWeb.al)