Do shkojmë atje dhe do marrim pjesë. Ne i përgjigjemi pozitivisht ftesës.

Previous articleBasha kryetar i grupit parlementar, ovacione në sallë, Bardhi: Ta harroni që kryetarin e grupit ta zgjedhi PS-ja
Next articlePërmbytje ‘apokaliptike’ në Madrid, metrotë mbushen me ujë, bllokohet autostrada