Gazment Bardhi:“Dëgjo mund të talleni me qytetarët edhe me opozitët për shkak të konfliktit që kemi pasur.  Ta harroni që do vijë dita që kryetarin e grupit parlamentar ta zgjedhe Partia Socialiste. Ti zonja kryetare e para, kryeministri i dyti ta mendoj mirë. Nuk ka ndodhur ndonjherë të lexohen njoftime të partive politike. Në këtë sallë ka deputetë të kuvendit dhe janë depetet e grupit parlamentar që vendosi kush janë kryetarët e grupit parlmentar. Ju lutem mos provokoni deputeteët e oozitës. Një paralajmërim qytetar. Erion Veliaj, Edi Rama nuk e caktojnë dot kryetarin e grupit parlmenta të PD.”