Kandidati i Partisë Demokratike për Shkodrën, Helidon Bushati thotë se programi
i Partisë Demokratike “Shqipëria fiton” synon të transformojë vendin dhe të fuqizojë familjet shqiptare.


Nëpërmjet një postimi në rrjetet sociale Bushati thotë se me këtë program përfundon pandershmëria e krijuar në 8 vjet, ku qytetarët taksohen dhe favorizojnë 10 biznesmenë pranë kryeministrit.

“Programi #ShqipëriaFiton synon të transformojë vendin, të fuqizojë familjet shqiptare, vëmendjen ndaj shtresave në nevojë, rritjen e pagave dhe pensioneve reale.

Oranews