Një foto e Arbenitës në rrjetet sociale ka shkaktuar shumë zhurmë së fundmi.

Ajo shihet në një ashensor me një objekt në dorë, ku përdoruesit e kanë nxjerrë nga konteksti.

Kjo gjë e ka shqetësuar tepër modelen e njohur dhe ka shpërthyer duke bërë një reagim në Instagram, ku shprehet se i vjen turp që është nga Shqipëria dhe se shumë njerëz shqiptarë i konsideron si serbë.

Ma keni shpifur. Kurrë nuk keni për tu bërë burra shqiptarë. Turp. Si të jeni serbë. Jazëk qumështi i nënës. Nuk e di kush po ju edukon kështu. Edhe unë jam nënë, motër, tezja e dikujt. Turp more të mjerë vetëm për seks mendoni. Të degjeneruar.

“Ndonjëherë më vjen turp që jam shqiptare dhe e pyes veten pse shumica e popujve të tjerë nuk na duan. Seriozisht nuk kam koment. Jam femra më e pavarur, shoh punët e mia, nuk i bëj keq askujt që marr kaq shumë urrejtje prej vëllezërve dhe motrave të mia shqiptare. Turp!”

Modelja përmes një postimi tjetër në Instastory, ka shpjeguar se sendi që po mbante në dorë, ishte një mbajtëse telefoni për të regjistruar video.