Pas situatës së djeshme në Përputhen ku Sindi shpërtheu pas komentit nga Juliani se ajo është “si vaji i Borshit, ekstra i virgjër”, dhe më vonë kërkoi të godasë Mevlanin, të dy janë pezulluar nga programi.

Debati dje në studio

Juli: Unë se kuptoj këtë, doli me një, me dy, me tre, etj. këto janë perversitet, të dalësh me të tërë jave për javë

Sindi: Çfarë po thua, e di ti me kë të bësh. O unë o ai në këtë studio.

Juli: Unë s’ta thashë për gjë të keqe, mbase ti si mban shaka e tilla. Më kishin thënë që je vajzë e mirë. Ne e themi në jug këtë se vaji i Borshit është i mirë, dhe ta thashë si kompliment, por ti e more ndryshe.

Sindi: Këto janë ofendime seksiste.

Mevlani: Nuk tha ndonjë gjë, se kompliment ishte

Sindi: Seriozisht e keni ju, mjaft tani boll!

Menjëherë më pas Sindi çohet dhe kërkon të godasë Mevlanin, por aty ndërhyjnë të gjithë konkurrentët duke bërë që më pas ajo ta lërë studion.

Top channel

Previous articleMbyllet për 24 orë Dogana e Kakavijës, shkak greva nga pala greke
Next articleBalla vlerëson punën e institucioneve në Elbasan për menxhimin e situates së motit