Misionit i KFOR-it, Njësia e Specializuar Shumëkombëshe, ka zhvilluar trajnime për kontrollin e turmës dhe trazirave këtë javë.

“Njësia e Specializuar Shumëkombëshe e KFOR-it (MSU) zhvilloi trajnimin për Kontrollin e Turmave dhe Trazirave (CRC) këtë javë. Personeli italian italian, Karabinierët dhe personeli çek u stërviten së bashku për të vazhduar forcimin e ndërveprimit të njësisë dhe për të ruajtur aftësitë e tyre ushtarake dhe gatishmërinë operacionale”, tha KFOR-i në një postim në Facebook.

Previous articleSa ditë duhet të punojnë zviceranët për të blerë një iPhone 15
Next article“Takimi i fundit”/ Arrestohet ish-drejtori i Burgut Lushnje, ishte dënuar me 1 vit e 4 muaj burg