Është miratuar para pak çastesh projektligji për amnistinë penale.

Projektligji u votua me 116 vota pro dhe vetëm 1 kundër.

Mund të themi se miratimi i këtij projektligji ishte më se i pritur, duke ditur dhe deklaratat e para pak minutave të Ulsi Manjës dhe Gazment Bardhit.

Tashmë, do të përfitojnë 1100 të dënuar.