Ka nisur largimi i emigrantëve dhe kjo ka bërë që në pikat kufitare të ketë fluks të shtuar.

Në pikën kufitare të Kakavijës, fluksi i menjëhershëm i emigrantëve që largohen ka bërë që të krijohen 3 korsi me automjete ndërsa pritja shkon deri në 20 minuta.

Në palën shqiptare punohet me katër sportele ndërsa në atë greke me tre.

Vonesat e emigrantëve shkojnë deri në 20 minuta çka konsiderohet normale për shkak të largimit të emigrantëve që kanë pushuar në vend.

Previous articleRama: Dënime për pleraxhinjtë! Kryeministri lajmëron ligje të reja për ata që ndotin ambientin
Next articleVarianti i ri Covid-19, po shkakton shqetësim tek shkencëtarët, BA.X mund të shkaktojë një valë të re infeksioni